ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Interimatul funcției de şef la CFM va fi preluat de Serghei Tomșa

16:02 | 12.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 12 feb. /MOLDPRES/. Agenția Proprietății Publice (ASP) a anunţat astăzi că marți, 13 februarie, este ultima zi de mandat a lui Oleg Tofilat în calitate de director general al Î.S. ”Căile Ferate din Moldova” (CFM), după care interimatul funcției de va fi  preluat de către Serghei Tomșa, actual vicedirector general la CFM, transmite MOLDPRES.

Potrivit APP, remanierea este urmare a aprobării cererii de demisie depuse de Oleg Tofilat la finalul lunii ianuarie curent.

“Pentru o perioadă de tranziție, interimatul funcției de director general va fi preluat de către Serghei Tomșa, actual vicedirector general, responsabil de infrastructură și tracțiune, cu experiență de peste două decenii în cadrul întreprinderii”, rezumă Agenția Proprietății Publice.

img24000975

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!