ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În anul 2024, CCI va organiza circa 50 de expoziții și târguri în țară și peste hotare

15:19 | 26.02.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 26 feb. /MOLDPRES/. În anul 2024, Camera de Comerț și Industrie (CCI) va organiza peste 40 de târguri și expoziții pe întreg teritoriul țării și cinci expoziții internaționale cu genericul „Republica Moldova Prezintă” în România. Acestea au fost incluse în calendarul expozițional pentru anul 2024, aprobat de CCI, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, președintele CCI, Sergiu Harea, a declarat că instituția va organiza pe parcursul anului 2024 evenimente expoziționale atât în țară, cât și peste hotare, pentru a promova produsele autohtone. „La nivel regional, vom organiza peste 40 de expo-târguri, concentrate în mare parte în nordul țării, dar și vom promova producătorul local la evenimente organizate la Cahul, Ungheni”, a afirmat Sergiu Harea.

Lista evenimentelor expoziționale organizate de CCI în 2024 a fost stabilită în urma discuțiilor cu antreprenorii, care au solicitat desfășurarea mai multor expoziții pentru a fi mai aproape de consumatorii lor.

Președintele CCI a mai adăugat că în acest an expoziția „Republica Moldova Prezintă” va fi organizată în mai multe orașe din România. „Produsele noastre sunt apreciate și așteptate peste Prut. Ne-am propus să cucerim publicul din România și în 2024, prin organizarea expoziției „Republica Moldova Prezintă”. Suntem așteptați la Cluj, Brașov, Baia Mare, Sibiu, Timișoara ș.a.”, a precizat Sergiu Harea. Acesta a îndemnat antreprenorii autohtoni să urmărească calendarul expozițional publicat pe pagina www.chamber.md și să participe la târguri și expoziții pentru a-și face produsul sau serviciul cunoscut.

CCI este cea mai mare asociație de business din Moldova, care reunește peste 1100 membri, întreprinderi mari, mici și mijlocii din toate ramurile economiei naționale.

img24001393

img24001393

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!