ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Fermierii pot depune actele de solicitare a plăților directe în sectorul zootehnic, pentru producția de lapte de vacă

17:22 | 04.03.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 4 mar. /MOLDPRES/. De astăzi, fermierii pot depune actele de solicitare a plăților directe în sectorul zootehnic, pentru producția de lapte de vacă. Ministerul Agriculturii și Industriei Alimentare a anunțat lansarea celui de-al doilea apel de prezentare a cererilor în acest sens, transmite MOLDPRES.

Astfel, fermierii au oportunitatea de a accesa plăți directe în valoare de trei lei pentru fiecare kilogram de lapte livrat în perioada 1 iulie - 31 decembrie 2023.

Dosarele vor putea fi depuse până pe 15 aprilie la oficiile teritoriale ale Agenției de Intervenție și Plăți pentru Agricultură (AIPA). 

Condițiile de accesare, criteriile de eligibilitate, precum și lista documentelor obligatorii necesare pentru depunerea cererilor se regăsesc în Regulamentului privind acordarea de plăți directe. Fermierii pot găsi documentația necesară și instrucțiuni suplimentare pe site-ul oficial al AIPA, la secțiunea „Plăți directe sectorul zootehnic 2024”.

img24001583

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!