ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

200 de grădinițe vor fi dotate cu echipamente, mobilier și materiale didactice

11:36 | 14.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 14 mar. /MOLDPRES/. Ministerul Educației și Cercetării (MEC) invită instituțiile de educație timpurie să participe la un concurs pentru dotarea cu echipamente, mobilier și materiale didactico-metodice. Inițiativa se înscrie în Proiectul „Îmbunătățirea calității educației”, implementat  cu suportul Băncii Mondiale, transmite MOLDPRES.  

În urma concursului vor fi selectate 200 de grădinițe beneficiare. Prioritate vor avea instituțiile care au demonstrat o tendință de menținere sau creștere a numărului de copii în ultimii trei ani, care își propun să sporească accesul la serviciile educaționale pentru copiii de până la trei ani și pentru cei în situație de risc. De asemenea, se va acorda prioritate instituțiilor cu un număr mai mare de copii cu cerințe educaționale speciale, copii refugiați și care au un angajament puternic pentru îmbunătățirea calității educației timpurii.

Pentru participare, instituțiile urmează să completeze un formular care poate fi accesat la următorul link: https://bit.ly/concurs_gradinita.

Data limită pentru completarea formularului este 24 martie. 

img24001807

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!