ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Evoluțiile de pe agenda de integrare europeană a R. Moldova, discutate de viceprim-ministra Cristina Gherasimov cu Mario Nava, directorul general al Direcției Generale Sprijin pentru Reforme Structurale

09:55 | 15.03.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 15 mar. /MOLDPRES/. În marja vizitei de lucru la Bruxelles, viceprim-ministra pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut o întrevedere cu Mario Nava, directorul general al Direcției Generale Sprijin pentru Reforme Structurale, transmite MOLDPRES.

Dialogul s-a axat pe evoluțiile de pe agenda de integrare europeană și pe progresele înregistrate de Republica Moldova în implementarea ultimelor trei recomandări ale Comisiei Europene.

De asemenea, viceprim-ministra Gherasimov i-a mulțumit directorului general Nava pentru disponibilitatea de a oferi acces Republicii Moldova la Instrumentul de sprijin tehnic, un programul UE care oferă expertiză tehnică statelor membre ale blocului comunitar pentru a elabora și a pune în aplicare reforme.

Oficialii au convenit asupra necesității continuării colaborării strânse în vederea consolidării procesului de reformă și integrare europeană a Republicii Moldova.

img24001834

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!