ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mircea Roșioru a fost desemnat în funcția de șef al Inspecției procurorilor

16:45 | 28.03.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 28 mar. /MOLDPRES/. În ședința Consiliului Superior al Procurorilor de astăzi a avut loc proba de interviu în cadrul concursului pentru selectarea inspectorului-șef al Inspecției procurorilor. În urma acestui exercițiu, învingător al concursului nominalizat a fost desemnat Mircea Roșioru, care a acumulat un punctaj final de 8,7, comunică MOLDPRES.

Prezentarea generală a candidaților în cadrul probei interviu s-a axat pe experiența profesională, motivația de accedere în funcție, viziunea asupra viitoarei activități în calitate de inspector-șef, după care acestora le-au fost acordate întrebări aferente funcției.

Candidații au fost evaluați în cadrul ședinței de interviu, în bază unei fișe, care a inclus următoarele criterii: experiența și competența profesională; motivația de accedere în funcția de inspector; aptitudini; autocontrol și rezistență la stres; viziunea asupra standardelor de etică.

img24002222

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!