ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Viceprim-ministrul Cristina Gherasimov a avut o întrevedere cu Ambasadorul Franței, Graham Paul

14:36 | 03.04.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 3 apr. /MOLDPRES/. Progresele de pe agenda europeană a Chișinăului și cooperarea moldo-franceză au fost subiectele principale ale discuției pe care viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană, Cristina Gherasimov, a avut-o ieri cu Ambasadorul Republicii Franceze în țara noastră, Graham Paul, transmite MOLDPRES referire la Direcția comunicare a Guvernului. 

Interlocutorii au trecut în revistă rezultatele vizitei recente pe care oficialul de la Chișinău a efectuat-o la Paris. Cu acest prilej, Cristina Gherasimov și-a reiterat aprecierea pentru cooperarea excelentă dintre cele două țări.

În mod special, viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană a mulțumit pentru deschiderea fără precedent a Franței în ceea ce privește sprijinul politic la nivel european, dar și pentru proiectele menite să contribuie la dezvoltarea Republicii Moldova.

La rândul său, ES Paul Graham a menționat că Franța va continua să ne sprijine în realizarea agendei europene și pentru modernizarea Republicii Moldova.

 

img24002369

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!