ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Un spital din Moldova va colabora cu o instituție similară din Israel

10:23 | 04.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 4 apr. /MOLDPRES/. Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” și spitalul „Rambam” au semnat un memorandum de înțelegere. Documentul a fost semnat de ambasadorul Republicii Moldova în Statul Israel, Alexandr Roitman și directorul general al „Rambam”, Avi Weissman, comunică MOLDPRES.

Documentul prevede schimbul de experiență dintre medicii din Statul Israel și Republica Moldova prin programe de instruire reciprocă în medicina tradițională și inovativă.

Odată cu semnarea Memorandumului de Înțelegere dintre Spitalul Clinic Republican „Timofei Moșneaga” și Spitalul „Rambam”, părțile stabilesc un cadru de cooperare interinstituțională, care va contribui la schimbul de experiență dintre cele două instituții medicale. De asemenea, a fost convenită vizita reciprocă a delegațiilor oficiale pentru promovarea proiectelor medicale comune.

img24002388

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!