ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Alte trei companii aeriene vor opera curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău

15:13 | 12.04.2024 Categorie: Economie

Chişinău, 12 apr. /MOLDPRES/. Alte trei companii aeriene vor opera curse de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Administrația aerogării a anunțat astăzi că în această primăvară, companiile Air Anka, Mavi Gök Airlines și Sky Vision lansează pentru prima zboruri din Chișinău, transmite MOLDPRES.

„Programul curselor charter este suplinit cu încă trei companii aeriene noi, care vor oferi călătorilor o flexibilitate a zborurilor mai mare”, a precizat sursa citată.

Așadar, compania Air Anka va opera curse din 30 aprilie, de șapte ori pe săptămână pe direcția Antalya, Turcia. Totodată, Mavi Gök Airlines va lansa zboruri din 4 mai, de șase ori pe săptămână pe direcția Antalya, Turcia. Cea dea treia companiei aeriană - Sky Vision, efectuează curse din 6 aprilie, de două ori pe săptămână pe direcția Hurghada, Egipt și din 1 aprilie, de șase ori pe săptămână pe direcția Sharm el Sheikh, Egipt.

În ultima perioadă, mai multe companii aeriene au anunțat că vor efectua zboruri de pe Aeroportul Internațional Chișinău. Printre acestea se numără Wizz Air, Lufthansa, IsrAir, Aegean Airlines.

img24002676

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!