ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

FOTO Un bărbat din capitală a ajuns la spital cu arsuri în urma unei deflagrații

11:20 | 23.04.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 23 apr. /MOLDPRES/. Un bărbat în vârstă de 72 de ani a ajuns la spital în urma unei deflagrații produse de o butelie defectă, comunică MOLDPRES.

Potrivit IGSU, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 02:30. Locatarii blocului au auzit sunetul exploziei și au apelat serviciile de urgență. La fața locului au intervenit angajații Detașamentului salvatori și pompieri Ciocana și specialiștii Centrului Republican de Intervenții Operative al IGSU, care au stabilit că explozia s-a produs în urma scurgerii de gaz de tip propan-butan de la o butelie defectă.

Incendiul în locuința nu s-a produs, iar în urma incidentului a fost deteriorat geamul și peretele din interiorul apartamentului. Totodată, angajații IGSU au evacuat prin geam de la etajul cinci proprietarul apartamentului, un bărbat de 72 de ani. Acesta s-a ales cu arsuri de gradul I și II pe suprafața corpului. Bărbatul în stare de șoc a fost preluat la spital pentru îngrijiri necesare.

Cazul este cercetat de către organele de resort.

img24002960

img24002960

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!