ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

MA: În următoarele săptămâni, mai multe unități de tehnică militară se vor deplasa pe drumurile naționale

16:36 | 20.05.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 20 mai. /MOLDPRES/. Ministerul Apărării a anunțat astăzi că în perioada mai-iulie, mai multe unități de tehnica militară, din dotarea unor unități ale Armatei Naționale, se vor deplasa din locurile de dislocare permanentă spre cele temporare, comunică MOLDPRES.

Potrivit Ministerul Apărării, acțiunea are loc în legătură cu procesul de renovare a unor unități militare ale Armatei Naționale și în acest context, este preconizată detașarea tehnicii din dotare. Unitățile de tehnică vor circula pe drumurile naționale din centrul și nordul țării, pe timpul nopții, pentru a nu perturba traficul rutier.

Conform sursei citate, deplasarea tehnicii are loc în conformitate cu Planul activității Armatei Naționale pentru anul 2024 și nu are tangență cu situația de securitate din regiune.

img24003706

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!