ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Maia Sandu s-a întâlnit cu jucătorii de la „Petrocub Hâncești” și i-a felicitat pentru titlul de campioni ai Moldovei 

08:30 | 22.05.2024 Categorie: Oficial

Chişinău, 22 mai. /MOLDPRES/. Președintele Maia Sandu i-a felicitat pe jucătorii de la „Petrocub Hâncești” care, în frunte cu antrenorul Andrei Martin, au câștigat titlul de campioni ai Moldovei la fotbal pentru prima dată în istoria clubului, transmite MOLDPRES cu referire la Serviciul de presă al instituției prezidențiale. 

„Evoluția spectaculoasă a echipei este un exemplu pentru noi toți de unitate, perseverență și încredere în puterea unei echipe dedicate. Mult succes și în finala Cupei Moldovei de pe 25 mai! Să continuați să jucați și să vă faceți meseria cu aceeași bucurie”, a spus șefa statului. 

img24003759

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!