ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CSM anunță concurs pentru suplinirea mai multor posturi vacante de judecător

09:55 | 09.07.2024 Categorie: Societate

Chişinău, 9 iul. /MOLDPRES/. Plenul Consiliului Superior al Magistraturii a anunțat concursuri pentru suplinirea posturilor vacante de judecător. Doritorii, dar și cei care optează pentru transfer la alte judecătorii, pot depune dosarele, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, vor fi scoase la concurs trei posturi la Judecătoria Bălți; un post la Judecătoria Cimișlia; două posturi la Judecătoria Comrat; Judecătoria Criuleni – un post; Judecătoria Drochia – două posturi; Judecătoria Edineț – două posturi; Judecătoria Orhei – un post; Judecătoria Soroca – trei posturi; Judecătoria Strășeni – două posturi.

Cererile de participare la concurs urmează a fi depuse pe parcursul lunii curente. Candidații la funcția de judecător și la transfer în funcția de judecător la o instanță de același nivel, înscriși în Registru, vor depune cereri la Consiliul Superior al Magistraturii, până la data de 5 august.

Pentru concurs candidații vor prezenta următoarele acte: cererea de participare; curriculum vitae actualizat; motivarea personală; cazierul judiciar; certificatul medical privind.

Candidații la funcția de judecător, absolvenți ai Institutului Național al Justiției, sunt obligați să-și exprime opțiunea pentru toate posturile vacante anunțate la concurs.

img24005179

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!