ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a dispus returnarea în bugetul public a cca 10 mln lei

18:50 | 26.03.2020 Categorie: Oficial

Chişinău, 26 mar. /MOLDPRES/. Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a dispus joi returnarea în bugetul public a cca 10 mln lei prin reducerea cheltuielilor în bugetul Legislativului pentru anul 2020, transmite MOLDPRES cu referire la Direcția comunicare și relații publice a Parlamentului.
 
Zinaida Grecenîi a subliniat că prioritatea întregii țări în această perioadă complicată pentru toată lumea este susținerea sistemului medical. ”Noi nu facem populism, avem o situație fără precedent nu doar în Republica Moldova. Este foarte important ca să ne concentrăm eforturile și finanțele pentru domeniile de prioritate vitală. Este important să ne susținem reciproc și să respectăm regulile. Toate lucrurile pe care ni le-am propus le vom realiza neapărat, dar pentru aceasta trebuie să fim sănătoși”, a spus Președintele Parlamentului. 
 
Anterior, Legislativul a făcut o donație de peste 684 de mii de lei și a pus în serviciul medicilor transportul din dotarea Parlamentului. 

img20002696

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!