ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Raisa Apolschi a fost numită în funcţia de judecător la Curtea Constituţională

14:00 | 14.12.2018 Categorie: Politică

Chişinău, 14 dec. /MOLDPRES/. Deputatul Partidului Democrat din Moldova /PDM/, Raisa Apolschi, a fost numit astăzi de legislativ în funcţia de judecător la Curtea Constituţională, comunică MOLDPRES.

Pentru această candidatură au votat 54 de deputaţi.

Raisa Apolschi este de profesie jurist şi din 2010 este deputat în Parlamentul Republicii Moldova din partea PDM. Ea este preşedinte al comisiei juridice, numiri şi imunităţi şi membru al Consiliului Politic Naţional al PDM.

În perioada 1989–1994 a activat în calitate de judecător în cadrul Judecătoriei sectorului Ciocana din municipiul Chişinău. În anii 2003–2008 a activat în calitate de Avocat Parlamentar, Director al Centrului pentru Drepturile Omului din Republica Moldova.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!