ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Blocul electoral „ACUM Platforma DA și PAS” a început campania electorală

13:31 | 25.01.2019 Categorie: Politică

Chişinău, 25 ian. /MOLDPRES/. Blocul electoral „ACUM Platforma DA și PAS” s-a lansat astăzi în campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie, transmite MOLDPRES.

La eveniment a participat conducerea blocului și mai mulți susținători ai acestuia. Blocul s-a lansat în campanie cu sloganul „Învingem ACUM pentru dreptate și viață bună! Votează ACUM!”.

„Luptăm pentru dreptate și pentru un trai mai bun, fără corupție. Vrem să ne avem familiile aproape și un viitor asigurat în țara noastră. Sunt sigură că putem schimba lucrurile aici, acasă. Țara are nevoie de o economie puternică, cu salarii decente și condiții de trai europene. Vrem să facem dreptate pentru viitorul familiilor noastre”, a spus președintele Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu.

„Trebuie să ieșim masiv la vot. Vrem să trăim într-o țară liberă, prosperă, fără corupție și cu instituții puternice. Sunt sigur că vom câștiga, aveți încredere în noi. Ieșiți la vot pentru viitorul nostru și al familiilor noastre”, a afirmat liderul Partidului Platforma Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase.

Tot astăzi în campania electorală s-au lansat Partidul Democrat din Moldova (PDM) și Partidul Socialiștilor din Republica Moldova (PDM).

Azi a început campania electorală pentru alegerile parlamentare din 24 februarie. Agitația electorală poate fi făcută doar de către concurenții înregistrați în cursa electorală. Este vorba de: PDM, PSRM, blocul electoral „ACUM Platforma DA și PAS”, Partidul Comuniștilor din R. Moldova, Partidul „ȘOR”, Partidul Nostru, „Mișcarea Populară Antimafie", Partidul Național Liberal și Partidul Politic „Voința Poporului”. Totodată, dosarele a șase concurenți se află în proces de examinare.

img19000654

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!