ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Igor Dodon va participa la summit-ul informal al CSI

08:40 | 04.12.2019 Categorie: Oficial

Chişinău, 4 dec. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut marți, 3 decembrie, o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Federației Ruse la Chișinău, Oleg Vasnețov, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Președinției, oficialii au discutat agenda actuală a relațiilor strategice dintre țările noastre, apreciind dinamica pozitivă a dezvoltării raporturilor comercial-economice. Igor Dodon a exprimat interesul major al Republicii Moldova pentru atragerea investițiilor ruse în proiecte importante de infrastructură.

În cadrul întrevederii, Oleg Vasnețov i-a transmis șefului statului invitația de a participa la ședința Consiliului Suprem al Uniunii Economice Eurasiatice și la summit-ul informal al Comunității Statelor Independente. Ambele evenimente vor avea loc la 20 decembrie, la Sankt Petersburg, unde Igor Dodon preconizează să aibă mai multe întrevederi bilaterale.

img19009830

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!