ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Autoritatea Aeronautică Civilă are un nou director

15:42 | 13.12.2019 Categorie: Economic

Chişinău, 13 dec. /MOLDPRES/. Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) are un nou director. Funcția va fi ocupată de Eugen Coștei. Un ordin în acest sens a fost semnat vineri, 13 decembrie, de ministrul Economiei și Infrastructurii, Anatol Usatîi, transmite MOLDPRES.

Noul director a fost selectat în cadrul unui concurs anunțat de Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Eugen Coștei are o vastă experiență profesională în domeniul aviației civile, deținând anterior funcția de director Euro Aviation Consulting Team LTD, director la „Tandem Aero” și director adjunct la MoldATSA, în perioada 2008-2009. 

Coștei a mai activat în cadrul AAC, deținând consecutiv funcția de specialist principal Direcția relații externe, șef Direcția relații internaționale și consilier al directorului AAC. 

De la începutul lunii septembrie și până în prezent, funcția de director interimar al AAC a fost ocupată de Alexandru Fiti.

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!