ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

China a organizat prima competiție după pandemie

15:25 | 30.03.2020 Categorie: Sport

Chişinău, 30 mar. /MOLDPRES/. În China a fost organizată deja prima competiție după izbucnirea pandemiei, în decembrie 2019, relatează MOLDPRES cu referire la surse electronice.

Este vorba despre maratonul "Panda Mini Maraton". În ajunul startului, tuturor li s-a verificat temperatura la început și au purtat mască de protecție. Le-au fost verificate, de asemenea, și actele. Alergătorii au luat startul la intervale de două minute.

Distanța cursei a fost redusă și au fost doar circa 1.000 de participanți la o competiție unde luau parte, de regulă, în jur de 20.000 de oameni. Au existat însă și critici, spunând că riscurile încă nu au trecut.

Între timp, chinezii au redeschis pentru turiști cea mai populară secțiune din Marele Zid Chinezesc.

Cu peste 80.000 de cazuri şi 3.277 de decese anunţate oficial, China este prima țară unde a fost înregistrat virusul Covid-19.

img20002784

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!