ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Î.M. Piața Centrală din capitală își va relua activitatea la 1 iunie

09:00 | 25.05.2020 Categorie: Societate

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Primarul Chișinăului, Ion Ceban, a declarat, luni, 25 mai, la ședința on-line a serviciilor municipalității că Î.M. Piața Centrală își va relua activitatea la data de 1 iunie, transmite MOLDPRES.

Viceprimarul Inga Ionesii a menționat că în acest moment se elaborează setul de măsuri necesare pentru prevenirea infectării cu coronavirus. ”Am fost asigurată de comercianți că vor respecta restricțiile necesare pentru prevenirea infectării de coronavirus”, a spus Ionesii.

În același timp, sursa citată a adăugat că săptămâna aceasta se va întruni grupul de consilieri municipali care va elabora conceptul de modernizare a Î.M. Piața Centrală.

Activitatea Î.M. Piața Centrală a fost suspendată la data de 13 martie. În această perioadă comercianții au desfășurat mai multe manifestații de protest prin care au cerut redeschiderea Pieței Centrale.

img20004227

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!