ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe 25 mai se ridică regimul de carantină la Spitalul raional Ceadâr-Lunga

11:57 | 25.05.2020 Categorie: Regiuni

Chişinău, 25 mai. /MOLDPRES/. Centrul perinatal şi Secţia terapeutică din cadrul Spitalului raional Ceadâr-Lunga îşi vor relua activitatea. În aceste subdiviziuni regimul de carantină urmează să fie ridicat luni, 25 mai, potrivit Direcţiei pentru sănătate şi protecţie socială a UTA Gagauz-Yeri, transmite MOLDPRES.

Duminică, după lucrările de renovare, a început să activeze şi Centrul de boli infecţioase din Ceadâr-Lunga. În prezent, în secţie sunt spitalizaţi 14 pacienţi, 11 fiind confirmaţi cu COVID-19, indică gagauzinfo.md. În total, pe teritoriul autonomiei găgăuze sunt înregistrate 360 de persoane infectate. În ultimele 24 de ore, au fost depistaţi încă trei locuitori din regiune bolnavi de coronavirus.

Astfel, la ziua de astăzi, în raionul Ceadâr-Lunga sunt 213 cazuri de îmbolnăvire, 93 de cazuri în raionul Vulcăneşti şi 54 – în raionul Comrat.

 

img20004240

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!