ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Pe 2 iunie şi-au reluat activitatea secţiile terapeutice din Comrat şi Vulcăneşti

10:45 | 02.06.2020 Categorie: Regiuni

Chişinău, 2 iun. /MOLDPRES/. Secţiile terapeutice din Spitalele raionale Comrat şi Vulcăneşti şi-au reluat activitatea. În aceste subdiviziuni regimul de carantină a fost ridicat începând de marţi, 2 iunie, potrivit Direcţiei pentru sănătate şi protecţie socială a UTA Gagauz-Yeri, transmite MOLDPRES.

Conform instituţiei, la ziua de astăzi, în autonomia găgăuză sunt înregistrate 481 de persoane cu COVID-19, 13 cazuri fiind confirmate pe 1 iunie.

În Secţia de boli infecţioase a Spitalului din Comrat în prezent sunt internate 58 de persoane, dintre care 47 au coronavirus, indică gagauzinfo.md.

În aceeaşi secţie a Spitalului din Ceadâr-Lunga sunt spitalizaţi 35 de pacienţi, dintre care 32 au fost testaţi pozitiv cu COVID-19.

 

img20004460

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!