ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Filarmonica Națională va prezenta trei concerte în aer liber la Butuceni

11:42 | 12.08.2020 Categorie: Cultură

Chişinău, 12 aug. /MOLDPRES/. Trei concerte în aer liber sub genericul ”Cu dragoste de Butuceni” va prezenta Filarmonica Națională ”Serghei Lunchevici” din Chișinău pe 16, 27 și 29 august, la ora 18.00, în locația Eco-Resort Butuceni, informează MOLDPRES.

Astfel, pe 16 august pe scenă va evolua Ansamblul Select Cvartet, pe 27 august – aceeași formație împreună cu soliștii Cristina Scarlat, Tatiana Costiuc (soprană) și Marin Gheras (nai), iar pe 29 august – Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale, director artistic și prim-dirijor – Mihail Agafița și soliștii Cristina Scarlat, Tatiana Costiuc (soprană) și Viorica Agafița (vioară).

Potrivit organizatorilor, aceste concerte sunt organizate în pas cu revenirea la realitate, însă acești pași trebuie făcuți cu respectarea regulilor de protecție. Astfel, toți cei care vor veni la concerte, sunt rugați să poarte măști de protecție, să păstreze distanța  socială și să se conformeze unui triaj epidemiologic.

Biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 078828490, fiind disponibile doar 50, iar la procurarea acestora pe spectatori îi așteaptă o surpriză.

img20006480

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!