ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vlad Filat a fost reales în fruntea PLDM

17:44 | 16.08.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 16 aug. /MOLDPRES/.  Ex-premierul Vlad Filat a fost reales în fruntea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM). Decizia a fost luată astăzi, la Congresul IX extraordinar al PLDM, care  l-a împuternicit pe Filat să preia conducerea partidului, transmite MOLDPRES.

În mesajul său către Congres, Vlad Filat a adresat mulțumiri delegaților pentru încrederea acordată și tuturor membrilor de partid pentru curajul și consecvența de care au dat dovadă pe parcursul ultimilor cinci ani, cât formațiunea a fost condusă de Tudor Deliu.

La lucrările Congresului, care s-au desfășurat în regim online, au participat 215 delegați din totalul de 239, desemnați de conferințele organizațiilor teritoriale ale PLDM din 26 de unități administrativ-teritoriale de nivelul doi. Potrivit agendei, delegații au făcut o evaluare a activității partidului de la Congresul precedent, au operat o serie de modificări la Statut și au ales organele de conducere ale partidului. 

img20006593

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!