ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

R. Moldova a devenit membru al Sistemului Internațional de Asigurări ”Carte Verde”

14:14 | 25.09.2020 Categorie: Economie

Chişinău, 25 sep. /MOLDPRES/. După două decenii de monitorizare, Republica Moldova a devenit membru al Sistemului Internațional de Asigurări ”Carte Verde”. Decizia a fost luată ieri de Asambleea Generală – organul de conducere al Sistemului Internațional de Asigurări ”Carte Verde”, comunică MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Comisiei Naționale a Pieței Financiare, Biroul Național al Asigurătorilor de Autovehicule, organ reprezentativ al companiilor de asigurări emitente de certificate ”Carte Verde”, a obținut statut de membru cu drepturi depline în cadrul SIA ”Carte Verde”.

Tot ieri, același organ decizional a desemnat-o pe Alina Osoianu, director executiv al BNAA, în calitate de co-președinte al Comitetului pentru reglementări interne.

img20007661

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!