ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala R. Moldova a pierdut meciul cu selecționata Greciei

12:03 | 16.11.2020 Categorie: Sport

Chișinău, 16 nov. /MOLDPRES/. Selecționata de fotbal a Republicii Moldova a fost învinsă de selecționata Greciei cu 0-2, transmite MOLDPRES.

Ieri seara, într-un meci desfășurat fără spectatori pe stadionul Zimbru din Chișinău, naționala noastră de fotbal a pierdut meciul cu Grecia, cu scorul de zero la doi.

Golurile echipei oaspete au fost marcate în prima repriză de Fortounis Konstantinos (32) și Bakasetas Anastasios (41). Meciul a fost arbitrat la centru de arbitrul croat Fran Iovic, ajutat la tușe de Ivica Modric și Hrvoje Radic.

În cadrului meciului, au fost acordate trei cartonașe galbene, două pentru jucătorii moldoveni, iar unul pentru un jucător grec.

Pe data de 18 noiembrie, selecționata moldoveană se va confrunta, în Priștina, cu selecționata Kosovo.

img20009044

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!