ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Guvernul a operat noi remanieri de cadre

19:34 | 22.12.2020 Categorie: Politică

Chişinău, 22 dec. /MOLDPRES/. Cabinetul de miniștri a aprobat astăzi numirea Tatianei Molcean în funcția de ambasador extraordinar şi plenipotențiar al Republicii Moldova în Confederația Elvețiană. De asemenea, Teodor Iovu a fost numit director adjunct în cadrul Comitetului executiv al Comunității Statelor Independente, transmite MOLDPRES.

De asemenea, în ședința din 22 decembrie, Guvernul a aprobat eliberarea lui Radu Foltea şi Dorin Lișman din funcțiile de secretari de stat la Ministerul Justiției. Tot astăzi, miniștrii au aprobat numirea în aceste posturi a Silviei Stici şi Lilian Deliu.

În ședința de astăzi, Executivul a mai aprobat eliberarea tuturor secretarilor de stat la Ministerul Sănătăţii, Muncii şi Protecției Sociale: Constantin Rîmiş; Alexandru Holostenco; Marina Golovaci; Nelea Rusu şi Julieta Popescu. La aceeaşi ședință, în funcţie de secretar de stat al ministerului Sănătăţii a fost numită Tatiana Zatîc.

Tot astăzi a fost aprobată şi demisia lui Andrei Chistol din funcția de secretar de stat la Ministerul Educaţiei, Culturii şi Cercetării. La fel, a fost eliberat şi directorul general interimar al Agenției de Stat pentru Proprietatea Intelectuală, Andrei Popa.

Marți, 22 decembrie, în cadrul ședinței Executivului, la propunerea prim-ministrului Ion Chicu a fost votată eliberarea, începând cu 1 februarie 2021, din funcția de secretar general al Guvernului a Lilianei Iaconi. 

foto simbol

img20010211

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!