ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Primăria va evacua chioșcurile care nu au documente valabile de amplasare

13:39 | 04.01.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 4 ian. /MOLDPRES/.Administrația municipiului Chișinău va evacua până la data de 10 ianuarie gheretele care nu au documente valabile de amplasare, transmite Moldpres. 

Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a cerut astăzi în cadrul ședinței on-line a serviciilor municipalității ca până la sfârșitul acestei săptămâni ghertele, care nu au documente valabile de amplasare, să fie evacuate.

“Rămân doar gheretele care au fost adjudecate la primele două  licitații și pentru care s-au plătit bani”, a declarat Ceban.

De asemenea oficialul a anunțat că următoarea licitație pentru obținerea documentelor de amplasare a gheretelor va fi organizată în luna ianuarie,  iar până la data de 6 ianuarie administrația municipală așteaptă ofertele. Municipalitatea va scoate la licitație locuri de amplasare a chioșurilor în Parcul Valea Morilor, Parcul Alunelul, Parcul Afgan, scuarul Bucuriei.

Din cele 30 de loturi scoase la licitațiile anterioare, pentru 18 loturi  au fost achitate 50 la sută din suma totală, 14, 6 milioane de lei. Restul sumei va fi achitată în rate până la finalul anului 2021.

 

foto: moldpres.md

img21000033

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!