ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bălți a fost deschis un Centru unic de vaccinare împotriva COVID-19

13:58 | 11.05.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 11 mai. /MOLDPRES/. Un Centru unic de vaccinare împotriva infecției COVID-19 a fost deschis astăzi în municipiul Bălţi. Acesta va activa în cadrul Spitalului Clinic din oraș şi va fi deschis pentru toți doritorii din zona de nord a țării, transmite MOLDPRES.

“Este primul centru în care se vor putea vaccina toți cetățenii din regiune, indiferent unde își au viza de reședință. Deoarece primele şase centre de vaccinare sunt pentru locuitorii municipiului Bălți, a trebuit urgent să deschidem încă unul, accesibil pentru toţi cetăţenii din Republica Moldova”, a declarat la ceremonia de deschidere primarul de Bălţi, Renato Usatîi.

Totodată, edilul a adăugat că în cazul în care centrul nu va face față fluxului de persoane care vor dori să se imunizeze, va fi pregătită încă o încăpere. 

Conform Ministerului Sănătăţii, Muncii şi Protecţiei Sociale, până în prezent, la Bălţi au fost administrate 7247 de doze de vaccin.

img21003381

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!