ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Autoritățile capitalei vor să reducă restricțiile anticovid

09:20 | 24.05.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. Autoritățile publice locale din municipiul Chișinău iau în considerare reducerea restricțiilor anticovid, transmite MOLDPRES.

Șeful Direcției generale asistență socială și sănătate, Tatiana Bucearschi, a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipale, că incidența infecției cu covid este în scădere. “În spitalele municipale sunt internate 141 de pacienți confirmați cu noul coronavirus. Este deja confirmată tendința de micșorare a incidenței infecției”, a spus Bucearschi.

În același timp, primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a menționat că autoritățile municipale iau în considerare reducerea restricțiilor publice anticovid, dar că “încă nu este timpul pentru anularea tuturor restricțiilor”.

Vineri, 21 mai, Comisia pentru sănătate publică a municipiului Chișinău a redus gradul de alertă în sănătate pe teritoriul municipiului de la cod roșu la portocaliu.

img21003685

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!