ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Mai multe drumuri din ţară au fost afectate de ploile abundente din ultimele zile

18:25 | 24.05.2021 Categorie: Economie

Chişinău, 24 mai. /MOLDPRES/. Ploile abundente ce au avut loc pe 22 și 23 mai au afectat mai multe sectoare de drum din șapte raioane din ţară. În urma intemperiei, partea carosabilă, acostamentul, șanțurile de evacuare a apelor și podețele a 12 segmente de drum au fost înnămolite, transmite MOLDPRES cu referire la Administrația de Stat a Drumurilor (ASD).

Conform instituției, prejudiciile au fost cauzate în raioanele Fălești, Sângerei, Cahul, Edineț, Rezina, Florești și Soroca.

Unitățile teritoriale SA "Drumuri” vor evalua pagubele cauzate de ploi șantierelor și drumurilor publice aflate în perioada de garanție sau construite recent.

În procesul de înlăturare a consecințelor condițiilor meteorologice nefavorabile, cauzate drumurilor publice naționale au fost antrenate 15 utilaje speciale și implicați 48 de muncitori rutieri.

foto: ASD

img21003712

img21003712

img21003712

img21003712

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!