ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sala de sport a Gimnaziului din Volintiri, Ştefan Vodă va fi reparată cu ajutorul României

14:28 | 02.07.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 2 iul. /MOLDPRES/. Sala de sport a Gimnaziului „Maria Bieşu” din satul Volintiri, raionul Ştefan Vodă va fi reparată datorită unui ajutor financiar oferit de comuna Potlogi din judeţul Dâmboviţa, România, transmite MOLDPRES.

O delegaţie din această localitate, sosită în Republica Moldova, a semnat ieri, la Ştefan Vodă, un acord de finanţare, care prevede alocarea sumei de 50 de mii de lei româneşti (circa zece mii de euro) pentru reconstrucţia sălii de sport.

„Mulțumim pentru acest ajutor esențial și sperăm ca tânăra generație să se bucure de condițiile îmbunătățite. Totodată mulțumim Consiliul Raional pentru contribuția financiară la reparația sălii”, a notat Primăria Volintiri pe pagina sa web.

Comuna Potlogi şi satul Volintiri, localitatea de baştină a cântăreţei Maria Bieşu, au semnat un Acord de înfrăţire în anul 2016.

foto: Facebook 

img21004736

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!