ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Patru raioane vor fi alimentate cu apă potabilă din România

13:11 | 20.08.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 20 aug. /MOLDPRES/. Raioanele Nisporeni, Ungheni, Glodeni și Fălești vor fi alimentate cu apă potabilă din România, potrivit vicepremierului Andrei Spînu, ministru al Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, transmite MOLDPRES.

Pentru a înainta în implementarea acestui plan de dezvoltare regională, vicepremierul a avut o întâlnire cu Ioan Stoian, directorul ApaVital din Iași, România.

”Este vorba de un proiect regional pe care îl luăm cu maximă responsabilitate. Compania ApaVital Iași va construi apeducte care vor subtraversa râul Prut pentru alimentarea cu apă potabilă din județul Iași, România, a raioanelor Nisporeni, Ungheni, Glodeni și Fălești din Republica Moldova”, a specificat Andrei Spînu.

“Ne rămâne acum să ne suflecăm mânecile și să aducem apă potabilă în casele oamenilor”, a conchis oficialul.

Foto: MIDR

 

 

img21006092

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!