ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Bugetarii vor reveni la muncă pe 1 septembrie, după minivacanţă

10:13 | 26.08.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Angajații sistemului bugetar pleacă astăzi într-o minivacanță, decisă de Guvern, care a hotărât că ziua de 30 august curent se consideră zi de odihnă, iar ziua de 21 august – zi lucrătoare, transmite MOLDPRES.

„Pentru autoritățile și instituțiile publice, ziua de 30 august 2021 se consideră zi de odihnă, iar ziua de 21 august 2021 – zi lucrătoare”, indică decizia Guvernului.

Astfel, bugetarii au o minivacanță la sfârșitul lunii august, între 27-31 august, când în Republica Moldova se sărbătorește Ziua Independenței (27 august) şi „Limba noastră cea română” (31 august).

În același timp, Agenția Servicii Publice a anunțat că va lucra în regim obișnuit în zilele de 28 și 30 august, din cauza numărului mare de solicitări.

Pentru unitățile din sectorul real al economiei naționale, hotărârea are caracter de recomandare.

Foto: agora.md

 

img21006265

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!