ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Președintele Poloniei și-a început vizita în Republica Moldova

15:43 | 26.08.2021 Categorie: Politică

Chişinău, 26 aug. /MOLDPRES/. Președintele Poloniei, Andrzej Duda, a sosit astăzi la Chișinău cu o vizită oficială, urmând să aibă întrevederi cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, alți oficiali de rang înalt, transmite MOLDPRES.

Maia Sandu l-a întâmpinat pe omologul polonez cu cele mai înalte onoruri. Orchestra prezidențială a Republicii Moldova a intonat imnurile de stat, oficialii fiind salutați, potrivit protocolului, de către Garda de Onoare.

După întrevederea planificată, la Președinția Republicii Moldova va urma o conferință de presă comună.

Pe 27 august Andrzej Duda va participa la acțiunile dedicate celei de-a 30-a aniversări a Independenței Republicii Moldova, împreună cu președintele României, Klaus Werner Iohannis, și președintele Ucrainei, Volodimyr Zelenski.

 

img21006281

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!