ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Șeful statului a avut o întrevedere cu managerul pentru Europa de Est al Băncii Mondiale

14:38 | 20.09.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 20 sep. /MOLDPRES/. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a avut astăzi o întrevedere cu managerul pentru Europa de Est al Băncii Mondiale, Arup Banerji, care se află într-o vizită de lucru la Chișinău, a relatat pentru MOLDPRES Serviciul de presă al instituției prezidențiale.

„Am discutat cu dl Banerji și cu dna Inguna Dorbaja, manager de țară al Băncii Mondiale în Moldova, despre portofoliul proiectelor de asistență tehnică realizate în țara noastră și proiectele planificate pe viitor”, a afirmat președinta Maia Sandu.

În cadrul discuției, șefa statului a apreciat deschiderea echipei Băncii Mondiale de a adapta intervențiile planificate după necesitățile Guvernului Republicii Moldova, pentru a sprijini astfel programul de reforme inițiat de executiv.

Foto: Președinție

img21006892

img21006892

img21006892

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!