ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Republica Moldova 30 de ani de independență

Consulatul României la Bălți își suspendă activitatea de lucru cu publicul din cauza COVID-19

10:20 | 28.09.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 28 sep. /MOLDPRES/. Consulatul General al României la Bălți își suspendă activitatea de lucru cu publicul din cauza COVID-19, comunică MOLDPRES.

La nivelul oficiului consular există cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus. Din această cauză, activitatea de lucru cu publicul a fost suspendată începând cu data de 27 septembrie 2021.

Toate serviciile consulare vor fi reprogramate, cu prioritate, la o dată ulterioară.

„Măsura suspendării activității cu publicul este luată pentru a preveni o posibilă răspândire a virusului în rândul solicitanților de servicii consulare și al personalului”, se spune în comunicatul instituției.

Întrucât este în desfășurare o anchetă epidemiologică a Centrului de Sănătate Publică Bălți, consulatul va informa, prin intermediul site-ului și al paginii de Facebook, despre măsurile luate și despre data la care va fi reluată activitatea cu publicul.

Foto: stiri.md

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!