ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Agenţia „Moldsilva” condamnă cazul de braconaj de la Sângerei

10:02 | 15.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 15 oct. /MOLDPRES/. Agenţia „Moldsilva” s-a autosesizat în urma informaţiilor cu referire la cazul de braconaj de la Sângerei şi condamnă cu vehemenţă asemenea fapte. În context, instituţia solicită aportul tuturor persoanelor care dispun de date în acest caz şi garantează confidenţialitatea strictă pentru cei care vor oferi asemenea informaţii, transmite MOLDPRES.

Reacţia „Moldsilva” a venit după ce ieri în spaţiul public au apărut imagini cu un tânăr, care ar fi fiul unui responsabil de ecologie din raionul Sângerei, fotografiat lângă mai multe cadavre de căprioare vânate ilegal.

Autoritatea silvică națională şi-a reiterat „poziţia de condamnare a acestor abuzuri” şi a declarat că „persoanele care s-au dedat la asemenea fapte urmează să poarte responsabilitate, conform legislaţiei Republicii Moldova, indiferent de orice circumstanţe”.

Totodată, în cadrul Agenţiei „Moldsilva” a fost format, în regim de urgenţă, un grup de lucru ce va realiza o anchetă de serviciu pentru elucidarea tuturor faptelor în acest caz.

Toate informaţiile despre acest caz pot fi comunicate prin intermediul Liniei specializate anticorupţie a Agenţiei „Moldsilva”, tel. 022 211-311.

Foto: TVR Moldova 

img21007700

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!