ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

CMC a respins candidatura lui Fadei Nagacevschi la funcția de viceprimar

12:54 | 28.10.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 28 oct. /MOLDPRES/. Fadei Nagacevschi nu a primit votul de investitură în funcția de viceprimar al municipiului Chișinău, transmite MOLDPRES.

Consiliul Municipal Chișinău /CMC/ nu a acordat astăzi vot de încredere fostului ministru al Justiției, Fadei Nagacevschi, la funcția de viceprimar, responsabil pentru sectorul juridic, propus de către primarul municipiului Chișinău Ion Ceban. Propunerea edilului capitalei a fost susținută doar de consilierii Partidului Socialiștilor, Partidului Comuniștilor și Partidului Democrat, în total 23 de voturi, insuficient pentru numirea acestuia în funcție.

Votul împotriva candidaturii lui Nagacevschi a fost argumentat de către ceilalți consilierii municipali prin apartenența politică a acestuia.

Foto: youtube.com

img21008119

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!