ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

La Bălți a fost deschis Târgul de toamnă 2021

10:09 | 11.11.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 11 nov. /MOLDPRES/. Cea de-a doua ediţie a „Târgului de Toamnă la Bălţi” a fost lansată ieri în Piaţa „Vasile Alecsandri” din centrul municipiului. Evenimentul este  organizat de Filiala Bălţi a Camerei de Comerţ şi Industrie (CCI) a Republicii Moldova, în parteneriat cu Primăria municipiului Bălţi, transmite MOLDPRES.

Obiectivul ediției din acest an este  de a susţine producătorii autohtoni, de a promova produsele moldoveneşti, de a consolida şi menţine dialogul public-privat.

Cei peste 30 de participanţi la expo-târg, veniţi din Bălţi, Chişinău, Soroca, Drochia, Ceadâr-Lunga, Comrat, Râşcani, Făleşti, Glodeni,  Briceni,  Călăraşi, Nisporeni, Floreşti şi Rezina, vor prezenta pe parcursul a trei zile o imagine desfăşurată a mai multor domenii ale economiei naţionale, contribuind la susținerea producătorului autohton, promovarea mărfurilor calitative şi competitive pe piaţa internă şi externă, stabilirea noilor contacte de afaceri.

De asemenea, meşteri populari din regiune, de la Centrul de Creaţie al Copiilor Miron Blanc din Bălţi şi Studioul „Tezaur” al Centrului de Cultură şi Tineret din oraș, îşi vor prezenta lucrările, pentru a promova și dezvolta meşteşugăritul şi aptitudinile antreprenoriale.

În fiecare an, filiala Bălți a CCI, în parteneriat cu autoritățile publice locale de nivelul I și II din raioanele Sângerei, Fălești, Râșcani, Glodeni, organizează și desfășoară în regiune 16 expo-târguri specializate și universale.

Ediţia din acest an este susţinută de Agenţia Elveţiană pentru Dezvoltare şi Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim – Oportunităţi prin Tehnologii şi Inovaţie în Moldova” realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation.

Foto: CCI

img21008553

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!