ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Orașele Cahul şi Orhei vor beneficia de granturi europene pentru dezvoltare culturală

13:46 | 15.11.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 15 nov. /MOLDPRES/. Două granturi în valoare de până la 30 de mii de euro fiecare au fost oferite pentru dezvoltarea culturală a orașelor Cahul și Orhei, în cadrul Programului EU4Culture, transmite MOLDPRES cu referire la Delegația Uniunii Europene în Republica Moldova, transmite MOLDPRES.

Conform apelului pentru cereri de grant lansat în mai 2021, de către programul EU4Culture, cele două granturi au fost oferite pentru dezvoltarea Strategiei de Dezvoltare Culturală a fiecărui oraș-beneficiar.

„Programul EU4Culture își propune să sprijine orașele în vederea elaborării și implementării Strategiilor de Dezvoltare Culturală locală, urmând abordarea Capitalelor Europene ale Culturii. Acest sprijin va contribui la transformarea culturii într-un catalizator de creștere și dezvoltare socială”, indică Delegaţia UE la Chişinău. 

Foto: Delegația UE în R. Moldova

img21008674

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!