ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vicepremierul Nicu Popescu va întreprinde o vizită la Moscova

15:21 | 16.11.2021 Categorie: Oficial

Chişinău, 16 nov. /MOLDPRES/. În perioada 16-17 noiembrie, șeful diplomației Republicii Moldova Nicu Popescu va efectua o vizită la Moscova, la invitația omologului rus, informează MOLDPRES.

Biroul de presă al MAEIE a relatat agenției că programul vizitei include întrevederi cu ministrul Afacerilor Externe Serghei Lavrov, cu șeful-adjunct al administrației președintelui Federației Ruse, Dmitri Kozak și președintele Comitetului pentru afaceri internaționale al Consiliului Federației, Grigori Karasin.

De asemenea, vicepremierul Nicu Popescu, în calitatea sa de co-președinte al Comisiei interguvernamentale mixte pentru cooperare comercial-economică, se va întâlni cu Dmitri Patrușev, ministrul Agriculturii al Federației Ruse, co-președintele comisiei. 

Miercuri, 17 noiembrie, ora 12:00 (13:00 ora Moscovei), ministrul Nicu Popescu și omologul rus Serghei Lavrov vor susține o conferință de presă. Transmisiunea în direct a evenimentului va putea fi urmărită pe pagina Facebook a Ministerului Afacerilor Externe și Integrării Europene.

 Foto: MAEIE

img21008723

img21008723

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!