ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Azilul de bătrâni din Cimișlia va fi renovat cu suportul financiar al județului Vaslui

12:56 | 29.11.2021 Categorie: Regiuni

Chişinău, 29 nov. /MOLDPRES/. Grupul de lucru din domeniul achizițiilor publice din cadrul Consiliului raional Cimișlia s-a întrunit astăzi în ședință și a aprobat lansarea procedurilor necesare pentru realizarea proiectului  "Modernizarea Azilului de bătrâni și invalizi din raionul Cimișlia”. Proiectul urmează să fie implementat cu suportul financiar al Consiliului judeţean Vaslui, România, transmite MOLDPRES.

Costul proiectului este de 189 mii de euro sau echivalentul a circa 3 milioane 900 de mii de lei. Din această sumă, contribuția Consiliului raional Cimișlia este de 1 mln 600 mii lei, contribuția Consiliului Județean Vaslui este de circa 2 mln 300 mii lei.

Acordul de finanțare între părți a fost semnat la data de 8 noiembrie curent. Executarea lucrărilor va fi finalizată până la 31 decembrie 2022.

Potrivit autorităților de la Cimişlia, în urma implementării proiectului se vor asigura condiții mai bune de ședere pentru beneficiarii și angajații acestuia.

Foto: Consiliul raional Cimișlia

img21009150

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!