ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

În municipiul Chișinău peste 1 700 de elevi învață on-line

11:27 | 20.12.2021 Categorie: Societate

Chişinău, 20 dec. /MOLDPRES/. În municipiul Chișinău 20 de instituții de învățământ activează în sistem mixt și peste 1 700 de elevi învață on-line, transmite MOLDPRES.

Șeful interimar al Direcției generale educație, tineret și sport, Andrei Pavaloi, a anunțat la ședința on-line de astăzi a serviciilor primăriei că în instituțiile municipale de învățământ, ca urmare a infectării cu COVID-19, un număr de 23 de cadre didactice și personal auxiliar și 105 elevi se află în autoizolare.

În același timp, 20 de instituții municipale continuă să activeze în regim mixt iar 1 700 de elevi continuă să învețe on-line. Măsura s-ar datora numărului mare de elevi din clase care face imposibilă prezența fizică în sala de studiu fără a încălca măsurile de prevenție anti-coronavirus.

Totodată, Pavaloi a informat că toate instituțiile de educație timpurie din municipiul Chișinău au primit cadourile pentru copii iar ele vor fi repartizate copiilor până la 24 decembrie.

Oficialul a adăugat că în perioada 25 decembrie - 9 ianuarie, elevii vor fi în vacanță și vor reveni la studii pe data de 10 ianuarie.

Foto: realitatea.net

img21009781

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!