ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Naționala de fotbal va juca în ianuarie două meciuri amicale

12:44 | 27.12.2021 Categorie: Sport

Chişinău, 27 dec. /MOLDPRES/. Echipa națională de fotbal va juca, în luna ianuarie, două meciuri amicale cu Uganda și Coreea de Sud, transmite MOLDPRES.

Federația Moldovenească de Fotbal a anunțat că în perioada 15-22 ianuarie, selecționata va efectua un stagiu de pregătire în Antalya, Turcia, unde va disputa două meciuri de verificare cu Uganda și Coreea de Sud.

Partida cu Uganda va avea loc la 18 ianuarie iar cea cu Coreea de Sud pe 21 ianuarie.

În același timp, FMF a menționat că meciurile de verificare reprezintă o etapă de pregătire pentru cele două partide cu reprezentativa Kazahstanului, din 24 și 29 martie, care vor decide în ce divizie va juca echipa națională în Liga Națiunilor, ediția 2022/23.

În cazul unui succes, tricolorii își vor menține locul în Liga C, grupa 3, alături de Slovacia, Belarus și Azerbaidjan. Dacă însă vor ceda în fața kazahilor, jucătorii moldoveni vor retrograda în Liga D, unde vor evolua în grupa 1 împreună cu Liechtenstein, Andorra și Letonia.

img21009947

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!