ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A fost lansat concursul de fotografii “Acasă la Călărași”

08:29 | 23.05.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 mai. /MOLDPRES/. Consiliul raional Călărași în parteneriat cu administrația orașului înfrățit Buhl, districtul Rastatt (Germania) a anunţat că relansează Concursul online de fotografii cu genericul “Acasă la Călărași”, activitate organizată cu prilejul aniversării a 30 de ani de colaborare între Buhl și Călărași. Lucrările pot fi depuse până la data de 15 iunie, transmite MOLDPRES.

Concursul a fost lansat în primăvara anului 2020, însă a fost sistat din cauza restricțiilor pandemice. Competiţia constă în selectarea celor mai frumoase trei fotografii trimise online către o platformă web special creată pentru desfășurarea acestuia. Învingătorii vor fi selectați prin votul online.

Participanţii vor putea câștiga unul din următoarele premii: locul I - o călătorie pentru două persoane în septembrie 2022 în orașul Bühl la Festivalul Prunelor; locul II – o sută de euro; locul III - 50  de euro. De asemenea, pentru locurile IV-X vor fi acordate premii speciale de la banca Volksbank Bühl.

Foto: Consiliul raional Călăraşi

 

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!