ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Sistemul de canalizare din Hânceşti va fi extins

09:03 | 23.05.2022 Categorie: Regiuni

Chişinău, 23 mai. /MOLDPRES/. Peste 450 de noi beneficiari din oraşul Hânceşti urmează să fie conectaţi la sistemul de canalizare, în cadrul proiectului „Sisteme regionale Apă-Canal - Garanția sănătății noastre". Contractul a fost semnat în această lună, iar perioada de implementare a proiectului este estimată pentru doi ani, transmite MOLDPRES.

Contractul prevede lucrări de extindere a rețelelor de canalizare, pe o lungime de 13,5 km în cinci sectoare ale oraşului Hâncești.

„Prin activitățile planificate se urmărește creşterea calității vieții localnicilor, prin reabilitarea și regionalizarea sistemelor comunale de canalizare. Astfel, la sistemul de canalizare vor fi conectați 452 de noi beneficiari”, indică Agenţia de Dezvoltare Regională (ADR) Centru.

Valoarea contractului de antrepriză constituie 17,736,239.00 de lei (cca un milion de euro), contribuția autorităţilor locale fiind de 10 % din valoarea acestuia.

Foto: ADR Centru

 

img22003841

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!