ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Vasile Moroi este noul pretor al sectorului Buiucani

12:18 | 23.05.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 23 mai. /MOLDPRES/. Vasile Moroi a fost numit în funcția de pretor al sectorului Buiucani al capitalei. Anunțul a fost făcut astăzi de primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, în ședința operativă a serviciilor municipale, relatează MOLDPRES.

Edilul a adresat un mesaj de felicitare funcționarului și a remarcat că „acesta are sarcina de a duce la bun sfârșit toate proiectele începute în sectorul Buiucani, dar și de a elimina carențele existente la inițiativele aflate în derulare”.

Până în prezent, Vasile Moroi a ocupat funcția de șef de secție la Pretura sectorului Botanica al capitalei. Acesta activează timp de 11 ani în administrația publică locală.

Foto: Primăria municipiului Chișinău

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!