ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

Circa 100 de familii din capitală au primit ajutoare financiare unice

13:58 | 13.06.2022 Categorie: Societate

Chişinău, 13 iun. /MOLDPRES/. Circa 100 de familii din municipiul Chișinău au primit ajutoare financiare unice, în sumă de până la 500 de lei. Decizia a fost luată de Comisia pentru stabilirea ajutoarelor materiale din cadrul primăriei capitalei, transmite MOLDPRES.

Solicitat de agenție, șeful Direcției generale asistență medicală și socială, Boris Gîlca, a specificat că ajutoarele au fost oferite în baza cererilor depuse de beneficiari.

„În urma evaluării acestora au fost selectate mai multe familii. Astfel, de suportul financiar au beneficiat: persoanele vârstnice, persoanele cu dizabilități, familiile cu mulți copii, persoanele cu venituri mici și șomerii”, a spus Boris Gîlca.

Ajutorul financiar poate fi ridicat la oficiile Întreprinderii de Stat „Poșta Moldovei”.

Pentru acordarea suportului, din bugetul municipal au fost alocați 38 mii de lei (1900 euro).

img22004422

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!