ro ru en

Agenția
Informațională
de Stat

A decedat deputatul Elena Bodnarenco

12:47 | 04.07.2022 Categorie: Politică

Chişinău, 4 iul. /MOLDPRES/. Deputatul Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, Elena Bodnarenco, a murit astăzi în urma unei boli incurabile, transmite MOLDPRES.

Despre decesul acesteia au anunțat colegii de fracțiune. „A murit deputatul și membrul Comitetului Central al Partidului Comuniștilor, Elena Bodnarenco. A luptat mult timp cu boala, a lucrat până în ultimele zile”, a scris deputatul Vladimir Odnostalco.

Elena Bodnarenco avea 57 de ani. Ea a fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova în anii 2005 – 2010, pe listele Partidului Comuniștilor. Din 2011 până în ianuarie 2015, Elena Bodnarenco a fost primar al orașului Soroca. Ulterior, a revenit în Parlament până în legislatura actuală.

img22004970

Orice material publicat pe pagina web a I.P. „Agenția Informațională de Stat „Moldpres” este proprietatea intelectuală a Agenției, fiind protejată de legislația privind drepturile de autor și drepturile conexe. Preluarea și/sau folosirea acestora se va face doar cu referință obligatorie la sursă și fără denaturarea textului. Vă mulțumim pentru înțelegere!